Wireless Selfie Stick #2 - Fresh 'n Rebel

Got questions?

WIRELESS SELFIE STICK #2

Vraag:

Is de Wireless Selfie Stick #2 compatibel met alle camera-apps, zoals ZoomFX of Camera360?

In principe is de Wireless Selfie Stick #2 compatibel met de meeste camera-apps. Sommige apps gaan echter over op zoomen/volume wanneer je de ontspannerknop op de stick indrukt. In dat geval hoef je alleen maar de opnamefunctionaliteit aan de zoom- of volumeknop toe te voegen. Voor specifieke instructies raadpleeg je het onderdeel Help van de app.

Voorbeelden:
ZOOM FX-app: Settings (Instellingen) > Customized buttons (Aangepaste knoppen) > Volume = Capture (Opname)
Camera360-app: Settings (Instellingen) > Camera > … More (Meer) > Volume Key function (Functie volumeknop) = Capture (Opname)

Vraag:

Hoe kan ik de perfecte selfie maken?

Bij Fresh ‘n Rebel hebben we maar één gouden regel: : never ever do a duck face! ‘Nuff said.

Vraag:

Past mijn telefoon in de houder?

Ja. Omdat de telefoonhouder verstelbaar is, past vrijwel elke telefoon erin.

Vraag:

Hoe lang gaat één lading mee?

Met één lading kun je maar liefst 60.000 selfies maken. Probeer dat maar eens te halen!

Vraag:

Mijn camera maakt geen foto’s, maar zoomt in of verandert het volume. Wat moet ik doen?

Voor sommige telefoons is de aan/uit-knop standaard ingesteld op inzoomen. Om dit te veranderen, wijzig je de instellingen van de aan/uit-knop in de standaard camera-app van zoomen naar ontspanner. Voor specifieke instructies raadpleeg je de handleiding van je telefoon.

Vraag:

Ik kan geen tekst invoeren. Wat moet ik doen?

Wanneer je Instagram, WhatsApp en andere apps gebruikt voor het maken van foto’s, kun je geen tekst invoeren zolang de telefoon op de Wireless Selfie Stick #2 is aangesloten. Haal je telefoon van de stick of schakel de Bluetooth-verbinding uit en het probleem is opgelost!

Vraag:

Hoe kan ik de Wireless Selfie Stick #2 aan- en uitzetten?

Druk gedurende twee seconden op de knop om de Wireless Selfie Stick #2 aan te zetten. Het ledlampje gaat branden en zal gaan knipperen wanneer uw Wireless Selfie Stick #2 klaar is om via Bluetooth verbinding te maken. Om de Wireless Selfie Stick #2 uit te zetten, drukt u gedurende vijf seconden op de knop.