Wall Charger 4.8A/24W - Fresh 'n Rebel

Got questions?

WALL CHARGER 4.8A/24W

Vraag:

Wat voor soort USB-oplaadkabel moet ik met deze wandoplader gebruiken?

Voor optimale veiligheid en prestaties raden we je aan de originele kabel van je apparaat te gebruiken, of een gecertificeerde kabel van een andere leverancier (zoals een via het Apple MFI-licentieprogramma gecertificeerde kabel).

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de wandoplader dan door met opladen?

Nee. De wandoplader merkt wanneer het apparaat volledig is opgeladen en gaat dan over op stand-bymodus. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.

Vraag:

Kan ik mijn Apple iOS-apparaat opladen met de wandoplader?

Ja, dat is geen enkel probleem. Gebruik gewoon je huidige Lightning-kabel of 30-pens-kabel om je iOS-apparaat aan te sluiten op de wandoplader.

Vraag:

Wordt er stroom verbruikt wanneer de oplader op de voeding is aangesloten zonder dat er een apparaat is aangesloten?

In deze staat verbruikt de oplader bijna geen stroom. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.