Selfie Stick - Fresh 'n Rebel

Got questions?

SELFIE STICK

Vraag:

Is de Selfie Stick compatibel met alle camera-apps, zoals ZoomFX of Camera 360?

In principe is de Selfie Stick compatibel met de meeste camera-apps. Sommige apps gaan echter over op zoomen/volume wanneer je de ontspannerknop op de stick indrukt. In dat geval hoef je alleen maar de opnamefunctionaliteit aan de zoom- of volumeknop toe te voegen. Voor specifieke instructies raadpleeg je het onderdeel Help van de app.

Voorbeelden:
ZOOM FX-app: Settings (Instellingen) > Customized buttons (Aangepaste knoppen) > Volume = Capture (Opname)
Camera360-app: Settings (Instellingen) > Camera > … More (Meer) > Volume Key function (Functie volumeknop) = Capture (Opname)

Vraag:

Hoe kan ik de perfecte selfie maken?

Bij Fresh ‘n Rebel hebben we maar één gouden regel: maak absoluut nooit een duckface! Verder zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Vraag:

Past mijn telefoon in de houder?

Het korte antwoord is: ja. Dankzij de verstelbare telefoonhouder waar vrijwel elke telefoon in past, zelfs de iPhone 6 Plus, de iPhone 6s Plus en de Samsung Galaxy Note 5.

Vraag:

Mijn camera maakt geen foto’s, maar zoomt in of verandert het volume. Wat moet ik doen?

Voor sommige telefoons is de aan/uit-knop standaard ingesteld op inzoomen. Om dit te veranderen, wijzig je de instellingen van de aan/uit-knop in de standaard camera-app van zoomen naar ontspanner. Voor specifieke instructies raadpleeg je de handleiding van je telefoon.