Rockbox Round H2O 2013 - Fresh 'n Rebel

Got questions?

ROCKBOX ROUND H2O 2013

Vraag:

Mijn Bluetooth-apparaat vraagt om een pincode of wachtwoord voor verbinding met Rockbox. Wat moet ik doen?

Wanneer je wordt gevraagd om een pincode of wachtwoord, voer je 0000 in en bevestig je deze invoer.

Vraag:

De Bluetooth-verbinding met mijn Rockbox is verbroken. Wat moet ik doen?

Zet je Rockbox dichter bij je Bluetooth-apparaat. Als je binnen bereik bent, zal je Rockbox nu automatisch opnieuw verbinding maken.

Vraag:

Ik kan mijn Bluetooth-apparaat niet met de Rockbox koppelen. Wat moet ik doen?

Elk Bluetooth-apparaat is anders. Raadpleeg de handleiding van jouw specifieke apparaat.

Vraag:

Hoe waterbestendig is de Rockbox Round H2O? Wat betekent “IPX5” precies?

De IP-norm geeft de beschermingsgraad van een apparaat aan met betrekking tot water en stofdeeltjes. De Rockbox Round H2O is IPX5-gecertificeerd, wat inhoudt dat de speaker is beschermd tegen waterdruppels, -spatten en -stralen, evenals tegen stof. Oftewel: dit apparaat kan regen, watersproeiers en waterspatten door zwembadwater aan, en kan zelfs onder de kraan worden afgespoeld.