Rockbox Chunk 2013 - Fresh 'n Rebel

Got questions?

ROCKBOX CHUNK 2013

Vraag:

Mijn Bluetooth-apparaat vraagt om een pincode of wachtwoord voor verbinding met Rockbox. Wat moet ik doen?

Wanneer je wordt gevraagd om een pincode of wachtwoord, voer je 0000 in en bevestig je deze invoer.

Vraag:

De Bluetooth-verbinding met mijn Rockbox is verbroken. Wat moet ik doen?

Zet je Rockbox dichter bij je Bluetooth-apparaat. Als je binnen bereik bent, zal je Rockbox nu automatisch opnieuw verbinding maken.

Vraag:

Ik kan mijn Bluetooth-apparaat niet met de Rockbox koppelen. Wat moet ik doen?

Elk Bluetooth-apparaat is anders. Raadpleeg de handleiding van jouw specifieke apparaat.