Rockbox Brick XL Indigo - Fresh 'n Rebel

Got questions?

ROCKBOX BRICK XL

Vraag:

Lukt het aansluiten niet?

Wanneer je de speaker inschakelt, probeert deze gedurende 30 seconden verbinding te maken met het laatstgebruikte apparaat. Als de speaker dat apparaat niet kan vinden, schakelt hij 3 minuten over op de koppelmodus en kun je een nieuw apparaat verbinden.

Vraag:

Te weinig tijd?

Je speaker blijft maar 3 minuten in de koppelmodus staan. Is het je in die tijd niet gelukt? Houd de Bluetooth-knop dan 3 seconden ingedrukt.

Vraag:

Wil je een ander apparaat verbinden?

Druk dan op de Bluetooth-knop om de verbinden terug te laten keren naar de koppelmodus en sluit een nieuw apparaat aan.

Vraag:

Hoor je een pieptoon?

Dan is de batterij bijna leeg. De speaker waarschuwt je wanneer de batterij nog 20, 15 en 10 procent vermogen heeft.

Vraag:

Is de speaker uitgeschakeld?

Dan was het batterijvermogen nog minder dan 5 procent. Laad de speaker op om er weer tegenaan te rocken.

Vraag:

Is de speaker overgeschakeld op de slaapstand?

Heb je de afgelopen 30 minuten niets afgespeeld of heb je vergeten de speaker uit te schakelen? Schakel de speaker uit en weer in om weer muziek af te spelen.

Vraag:

Mijn speaker staat in de demo modus, wat nu?

Als je speaker in de demo modus staat, kunnen er twee dingen gebeuren:

1. Het volume van je speaker staat vast op maximaal of minimaal volume en dit kan niet worden veranderd.
  2. Je kunt geen Bluetooth verbinding meer maken met je speaker.

Om hem uit de demo modus te krijgen, moet je de volgende stappen volgen:

1. Zorg ervoor dat je speaker is uitgeschakeld.
  2. Druk op de Bluetooth knop en houd deze ingedrukt.
  3. Terwijl je de Bluetooth knop ingedrukt houdt, zet je de speaker aan met de aan/uit knop.

Je hoort nu een stem ‘normal function’ zeggen waarna de speaker weer naar behoren werkt.

Vraag:

Andere apparaten opladen?

Als je de Powerbank-poort gebruikt om apparaten op te laden, neemt de afspeelduur van de speaker af.

Vraag:

Heb je problemen met het koppelen van je Rockbox aan je telefoon of tablet?

Voor iOS
Je iOS-apparaat onthoudt alle Bluetooth-apparaten waarmee het gekoppeld is geweest. Deze kun je vinden onder het kopje: “Mijn apparaten” in het menu Bluetooth-instellingen. Je ziet nu alle Bluetooth-apparaten waarmee je apparaat gekoppeld is geweest. Zoek de speaker op en selecteer het “i”. Nu komt er de opties “vergeet dit apparaat”. Nu moet je de speaker opnieuw koppelen aan je apparaat zoals beschreven in de handleiding.

For Android users
Je Android-apparaat onthoudt alle Bluetooth-apparaten waaraan het gekoppeld is geweest. Deze kun je vinden onder het kopje: “Verbindingen” in het menu Bluetooth-instellingen. Je ziet nu “instellingen” achter de naam van de speaker. Kies voor “instellingen” en selecteer “Koppeling ongedaan maken”. Nu moet je de speaker opnieuw koppelen aan je apparaat zoals beschreven in de handleiding.

Staat je vraag er niet bij? We are here to help.

Chat met ons op WhatsApp

Stuur je vraag via WhatsApp naar +31 10 23 83 313.

Oops! Bellen is via dit nummer helaas niet mogelijk.