Rockbox Bold M Peppermint - Fresh 'n Rebel

Got questions?

ROCKBOX BOLD M

Vraag:

Lukt het verbinden niet?

Wanneer je de speaker inschakelt, probeert deze gedurende dertig seconden verbinding te maken met het laatst gebruikte apparaat. Als de speaker dat apparaat niet kan vinden, schakelt de speaker gedurende drie minuten over op de koppelmodus en kun je met een nieuw apparaat verbinding maken. Soms is het voldoende om een soft reset uit te voeren om het verbindingsprobleem op te lossen. We raden je dan ook aan de speaker even uit en weer aan te zetten.

Vraag:

Te weinig tijd?

Je speaker blijft maar drie minuten in de koppelmodus staan. Is het je in die tijd niet gelukt? Houd de Bluetooth-knop drie seconden ingedrukt.

Vraag:

Wil je met een ander apparaat verbinding maken?

Druk dan op de Bluetooth-knop om de speaker terug te laten keren naar de koppelmodus en sluit een nieuw apparaat aan.

Vraag:

Hoor je een pieptoon?

Dan is de batterij bijna leeg. De speaker waarschuwt je wanneer de batterij nog 20, 15 en 10 procent vermogen heeft.

Vraag:

Andere apparaten opladen?

Als je de Powerbank-poort gebruikt om andere apparaten op te laden, neemt de afspeelduur van de speaker af.

Vraag:

Heb je problemen met het koppelen van je Rockbox aan je telefoon of tablet?

Voor iOS
Je iOS-apparaat onthoudt alle Bluetooth-apparaten waarmee het gekoppeld is geweest. Deze kun je vinden onder het kopje: “Mijn apparaten” in het menu Bluetooth-instellingen. Je ziet nu alle Bluetooth-apparaten waarmee je apparaat gekoppeld is geweest. Zoek de speaker op en selecteer het “i”. Nu komt er de opties “vergeet dit apparaat”. Nu moet je de speaker opnieuw koppelen aan je apparaat zoals beschreven in de handleiding.

For Android users
Je Android-apparaat onthoudt alle Bluetooth-apparaten waaraan het gekoppeld is geweest. Deze kun je vinden onder het kopje: “Verbindingen” in het menu Bluetooth-instellingen. Je ziet nu “instellingen” achter de naam van de speaker. Kies voor “instellingen” en selecteer “Koppeling ongedaan maken”. Nu moet je de speaker opnieuw koppelen aan je apparaat zoals beschreven in de handleiding.

Vraag:

Is de speaker uitgeschakeld?

Dan was het batterijvermogen minder dan 5 procent. Laad de speaker op om er weer tegenaan te kunnen.

Vraag:

Is de speaker overgeschakeld op de slaapstand?

Heb je de afgelopen dertig minuten niets afgespeeld of heb je vergeten de speaker uit te schakelen? Schakel de speaker uit en weer in om weer muziek af te spelen.

Vraag:

Turn on the double fun mode?

Voordat je begint – schakel Bluetooth op je telefoon/laptop/tablet uit.

1. Zet de eerste speaker aan
Aan de zijkant van de speaker, vind je de aan/uit knop. Zet de eerste speaker aan.

2. Zet de tweede speaker aan
Doe nu hetzelfde met de tweede speaker. Zet de tweede speaker aan.

3. Maak de eerste speaker gereed voor de “Double Fun Mode”
Nu ga je de eerste speaker verbinden met de tweede speaker. Klik op de Bluetooth knop aan de zijkant van speaker.

4. Verbindt de tweede speaker
Klik twee keer kort achter elkaar op de Bluetooth knop van de tweede speaker. Je hoort nu een “bleep” ter confirmatie dat beide speakers met elkaar in verbinding staan.

5. Zet nu de Bluetooth aan op je telefoon/laptop/tablet
Activeer Bluetooth en selecteer in het Bluetooth menu de beschikbare speaker. Je hoort nogmaals een “bleep”.