Rockbox Bold L Indigo - Fresh 'n Rebel

Got questions?

ROCKBOX BOLD L

Vraag:

Lukt het verbinden niet?

Wanneer je de speaker inschakelt, probeert deze gedurende dertig seconden verbinding te maken met het laatst gebruikte apparaat. Als de speaker dat apparaat niet kan vinden, schakelt de speaker gedurende drie minuten over op de koppelmodus en kun je met een nieuw apparaat verbinding maken. Soms is het voldoende om een soft reset uit te voeren om het verbindingsprobleem op te lossen. We raden je dan ook aan de speaker even uit en weer aan te zetten.

Vraag:

Te weinig tijd?

Je speaker blijft maar drie minuten in de koppelmodus staan. Is het je in die tijd niet gelukt? Houd de Bluetooth-knop drie seconden ingedrukt

Vraag:

Wil je met een ander apparaat verbinding maken?

Druk dan op de Bluetooth-knop om de speaker terug te laten keren naar de koppelmodus en sluit een nieuw apparaat aan.

Vraag:

Hoor je een pieptoon?

Dan is de batterij bijna leeg. De speaker waarschuwt je wanneer de batterij nog 20, 15 en 10 procent vermogen heeft

Vraag:

Is de speaker uitgeschakeld?

Dan was het batterijvermogen minder dan 5 procent. Laad de speaker op om er weer tegenaan te kunnen.

Vraag:

Is de speaker overgeschakeld op de slaapstand?

Heb je de afgelopen dertig minuten niets afgespeeld of heb je vergeten de speaker uit te schakelen? Schakel de speaker uit en weer in om weer muziek af te spelen.

Vraag:

Andere apparaten opladen?

Als je de Powerbank-poort gebruikt om andere apparaten op te laden, neemt de afspeelduur van de speaker af.