POWERBANK 3000 mAh 2019

Vraag:

Welke poort kan ik gebruiken om mijn apparaat op te laden?

De Powerbank 3000 mAh heeft 2 poorten: een USB-C poort en een USB poort. De USB-C poort kun je gebruiken om de Powerbank zelf op te laden, maar ook om je smartphone, tablet, speaker, hoofdtelefoon of ander mobiel apparaat op te laden. De USB poort kun je ook gebruiken om een apparaat op te laden. Je kunt dus 2 apparaten tegelijk opladen.

Vraag:

Je oplader opladen tijdens het opladen?

Ja het is mogelijk.

Vraag:

Heet hè?

Om je apparaat te beschermen, schakelt de Powerbank automatisch uit als hij te warm wordt. We raden je aan hem uit de zon te houden, en uit de buurt van de verwarming en andere warme plekken.

Vraag:

Hoe weet ik dat de powerbank volledig is opgeladen?

De oplaad-led brandt tijdens het laden. De oplaad-led gaat uit wanneer het apparaat volledig is opgeladen.

Staat je vraag er niet bij? We are here to help.

Chat met ons op WhatsApp

Stuur je vraag via WhatsApp naar +31 10 23 83 313.

Oops! Bellen is via dit nummer helaas niet mogelijk.