Powerbank 3000 mAh 2015 - Fresh 'n Rebel

Got questions?

POWERBANK 3000 mAh 2015

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Question:

Je oplader opladen tijdens het opladen?

Je kan niet tegelijkertijd je powerbank en een aangesloten apparaat opladen. De led-oplaadindicator knippert rood wanneer de veiligheidsfunctie actief is.

Question:

Heet hè?

Om je apparaat te beschermen, schakelt de Powerbank automatisch uit als hij te warm wordt. We raden je aan hem uit de zon te houden, en uit de buurt van de verwarming en andere warme plekken. De led-oplaadindicator knippert rood wanneer de veiligheidsfunctie actief is.

Question:

Nog energie over?

Wil je weten hoeveel energie je Powerbank nog heeft, druk dan één keer op de knop.

Question:

Wat moet ik doen als ik denk dat mijn product defect is?

Alle Fresh ’n Rebel producten zijn volgens de hoogste kwaliteitsnormen ontworpen en geproduceerd. Natuurlijk willen we graag dat je 100% tevreden bent! Mocht er dus toch iets kapot zijn kun je aanspraak maken op 2 jaar standaard winkelgarantie vanaf de aankoopdatum bij de winkel of webshop waar het product is aangeschaft.

CONTACT US

Staat je vraag er niet bij? We are here to help.

Follow our world

Take a picture of your Fresh ’n Rebel product, post it on Instagram and tag it with #freshnrebel. We select the best pictures to be featured on our Instagram account and our website.