Powerbank 10000 mAh 2014 - Fresh 'n Rebel

Got questions?

POWERBANK 10000 mAh 2014

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de Powerbank dan door met opladen?

Nee. De Powerbank merkt wanneer een apparaat volledig is opgeladen en stopt dan. Dit betekent ook dat je altijd de maximale voeding over hebt in de Powerbank.

Vraag:

Kan ik mijn Powerbank beschadigen door overbelasting?

Nee, dat kan niet. De Powerbank bevat diverse ingebouwde beveiligingsmechanismen die beschermen tegen overbelasting of oververhitting.

Vraag:

Kan ik mijn Powerbank opladen en er tegelijk een ander apparaat mee opladen?

Nee, om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om een ander apparaat op te laden terwijl de Powerbank wordt opgeladen.

Vraag:

Kan ik mijn Apple iOS-apparaat opladen met de Powerbank?

Ja, geen probleem. Gebruik gewoon je huidige Lightning-kabel of 30-pens-kabel om je iOS-apparaat aan te sluiten op de Powerbank.

Vraag:

Kan ik de meegeleverde kabel gebruiken om apparaten op te laden?

Ja, dat kan. De meegeleverde kabel is een standaard-USB-naar-Micro-USB-kabel die geschikt is voor vele andere apparaten, zoals telefoons, camera’s, tablets, enz.