Notebook Charger 90W - Fresh 'n Rebel

Got questions?

NOTEBOOK CHARGER 90W

Vraag:

Wat voor soort USB-oplaadkabel moet ik met deze notebook-oplader gebruiken?

Voor optimale veiligheid en prestaties raden we je aan de originele kabel van je apparaat te gebruiken, of een gecertificeerde kabel van een andere leverancier (zoals een via het Apple MFI-licentieprogramma gecertificeerde kabel).

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de notebook-oplader dan door met opladen?

Nee. De notebook-oplader merkt wanneer het apparaat volledig is opgeladen en gaat dan over op stand-bymodus. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.

Vraag:

Wordt er stroom verbruikt wanneer de notebook-oplader op de voeding is aangesloten zonder dat er een apparaat is aangesloten?

In deze staat verbruikt de notebook-oplader bijna geen stroom. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.