Multi Charger - Fresh 'n Rebel

Got questions?

MULTI CHARGER

Vraag:

Kan ik mijn Apple iOS-apparaat opladen met de Multi Charger?

Ja, dat is geen enkel probleem. Gebruik gewoon je huidige Lightning-kabel of 30-pins-kabel om je iOS-apparaat aan te sluiten op de oplader.

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de Multi Charger dan door met opladen?

Nee. De oplader merkt wanneer het apparaat volledig is opgeladen en gaat dan over op stand-bymodus.

Vraag:

Wat voor soort USB-oplaadkabel moet ik met deze Multi Charger gebruiken?

Voor optimale veiligheid en prestaties raden we je aan de originele kabel van je apparaat te gebruiken, of een gecertificeerde kabel van een andere leverancier (zoals een via het Apple MFI-licentieprogramma gecertificeerde kabel).