Flat Micro USB Cable - Fresh 'n Rebel

Got questions?

FLAT MICRO USB CABLE

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de kabel dan door met opladen?

Nee. De kabel merkt wanneer het apparaat volledig is opgeladen en gaat dan over op stand-bymodus. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.

Vraag:

Wordt er stroom verbruikt wanneer de kabel op een USB-poort is aangesloten zonder dat er een apparaat is aangesloten? Wat is het stroomverbruik?

In deze staat verbruikt de kabel bijna geen stroom. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.