Fabriq Micro USB Cable Indigo - Fresh 'n Rebel

Got questions?

FABRIQ MICRO USB CABLE

Vraag:

Wordt er stroom verbruikt wanneer de kabel op een USB-poort is aangesloten zonder dat er een apparaat is aangesloten?

In deze staat verbruikt de kabel bijna geen stroom. Het verbruik in de stand-bymodus is ongeveer 0,5 W.

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de kabel dan door met opladen?

Nee. Het apparaat merkt wanneer het volledig is opgeladen en stopt dan met opladen.