Wat is de ANC-functie precies?

ANC staat voor Active Noise Canceling, wat betekent dat de Clam-koptelefoon het geluid om je heen dempt door ernaar te luisteren en het te filteren. Dit alles om ervoor te zorgen dat je het meest van je deuntjes kunt genieten!

Vraag:

Ik heb de hoofdtelefoon uitgeschakeld maar ANC is nog steeds geactiveerd!

Ja, de ANC-functie heeft een eigen schakelaar. ANC werkt ook wanneer je niet naar muziek luistert, bijvoorbeeld wanneer je in een vliegtuig wilt slapen. Vergeet niet ANC uit te schakelen wanneer je het niet gebruikt om de batterij niet leeg te maken.

Vraag:

De microfoon van mijn Clam ANC hoofdtelefoon doet het niet op mijn notebook/pc, wat kan ik doen?

1. De microfoon van de Clam ANC werkt alleen via Bluetooth. Gebruik je de hoofdtelefoon met kabel? Dan wordt de microfoon niet herkend.

2. Werkt de microfoon niet via Bluetooth? Check dan de instellingen van je notebook of PC en het programma dat je gebruikt. Zorg ervoor dat alle audio instellingen zijn ingesteld op “Headset (Clam ANC Hands-Free AG Audio)”.

Wil je zeker weten of het aan je hoofdtelefoon of aan de instellingen ligt? Test de microfoon dan door te bellen met je telefoon via Bluetooth. Doet de microfoon het wel? Dan ligt het aan de instellingen op je notebook of PC. Werkt de microfoon niet? Dan ligt het aan je Clam ANC.

3. Je kunt je hoofdtelefoon eenvoudig resetten door de audiokabel (aux) er kort op aan te sluiten. Vaak worden geluids- en verbindingsproblemen bij je Clam ANC dan opgelost.

4. Werkt de microfoon nog steeds niet? Laat dan de batterij van je hoofdtelefoon helemaal leeglopen en laadt hem daarna weer volledig op. Dit kan het probleem verhelpen.

Vraag:

Hoe zie ik hoeveel batterijvermogen nog over is?

Op de iPhones, iPod’s en iPad’s kun je in de statusbalk de batterijstatus van je hoofdtelefoon zien.

Vraag:

Wat is de lengte van de kabel?

De Clam ANC Headphones komt met een 100cm verwijderbare fabriq kabel.

Vraag:

Ik heb problemen met het geluid of ik kan mijn hoofdtelefoon niet uitzetten, wat moet ik doen?

Stoort het geluid of knippert het licht wit en kun je je koptelefoon niet aan- of uitzetten? Sluit dan de audiokabel (aux) kort aan op de hoofdtelefoon om deze te resetten. Knippert het lampje nog steeds? Laat de batterij van je hoofdtelefoon dan helemaal leeglopen en laadt deze daarna weer volledig op. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Staat je vraag er niet bij? We are here to help.

Chat met ons op WhatsApp

Stuur je vraag via WhatsApp naar +31 10 23 83 313.

Oops! Bellen is via dit nummer helaas niet mogelijk.