CLAM ANC DGTL

Vraag:

Wat is de digitale ANC functie precies?

Digital ANC staat voor digitale Active Noise Cancelling, wat betekent dat de Clam ANC DGTL superieure ruisonderdrukking biedt. Deze digitale ANC werkt anders dan analoge ANC. Met digitale ANC kun je niet alleen de wereld om je heen even uitzetten, maar het geluid ook juist binnenlaten met de Ambient Sound Mode.

Vraag:

Ik heb de hoofdtelefoon uitgeschakeld, maar ANC is nog steeds geactiveerd! Waarom?

Zowel de ANC functie als de Ambient Sound Mode werken met de ANC knop op de hoofdtelefoon. De functies werken ook wanneer je niet naar muziek luistert, bijvoorbeeld als je wilt slapen in het vliegtuig of als je veiliger door de stad wil fietsen. Vergeet niet om ANC en de Ambient Sound Mode uit te zetten wanneer je ze niet gebruikt, anders loopt de batterij van je hoofdtelefoon leeg.

Vraag:

De microfoon van mijn Clam ANC DGTL hoofdtelefoon doet het niet op mijn notebook/pc, wat kan ik doen?

1. De microfoon van de Clam ANC DGTL werkt alleen via Bluetooth. Gebruik je de hoofdtelefoon met kabel? Dan wordt de microfoon niet herkend.

2. Werkt de microfoon niet via Bluetooth? Check dan de instellingen van je notebook of PC en het programma dat je gebruikt. Zorg ervoor dat alle audio instellingen zijn ingesteld op “Headset (Clam ANC DGTL Hands-Free AG Audio)”.

Wil je zeker weten of het aan je hoofdtelefoon of aan de instellingen ligt? Test de microfoon dan door te bellen met je telefoon via Bluetooth. Doet de microfoon het wel? Dan ligt het aan de instellingen op je notebook of PC. Werkt de microfoon niet? Dan ligt het aan je Clam ANC DGTL.

3. Je kunt je hoofdtelefoon eenvoudig resetten door de audiokabel (aux) er kort op aan te sluiten. Vaak worden geluids- en verbindingsproblemen bij je Clam ANC DGTL dan opgelost.

4. Werkt de microfoon nog steeds niet? Laat dan de batterij van je hoofdtelefoon helemaal leeglopen en laadt hem daarna weer volledig op. Dit kan het probleem verhelpen.

Vraag:

Hoe zie ik hoeveel batterijvermogen nog over is?

Op de iPhones, iPods en iPads kun je in de statusbalk de batterijstatus van je hoofdtelefoon zien.

Vraag:

Hoe lang is het snoer?

De Clam ANC DGTL hoofdtelefoon heeft een 1 meter lange afneembare fabriq kabel.

Vraag:

Ik heb problemen met het geluid of ik kan mijn hoofdtelefoon niet uitzetten, wat moet ik doen?

Stoort het geluid of knippert het licht wit en kun je je koptelefoon niet aan- of uitzetten? Sluit dan de audiokabel (aux) kort aan op de hoofdtelefoon om deze te resetten. Knippert het lampje nog steeds? Laat de batterij van je hoofdtelefoon dan helemaal leeglopen en laadt deze daarna weer volledig op. Dit zou het probleem moeten oplossen.