Car Charger 2.4A/12W & Lightning Cable - Fresh 'n Rebel

Got questions?

CAR CHARGER 2.4A/12W & LIGHTNING CABLE

Vraag:

Zijn de auto-oplader en kabel volledig compatibel met al mijn iOS-apparaten?

Ja, de auto-oplader en kabel zijn MFI-gecertificeerd. Dit houdt in dat we rechtstreeks samenwerken met Apple® en zo de hoogst mogelijke kwaliteits- en veiligheidsstandaarden kunnen garanderen ten aanzien van gebruikers en hun apparaten.

Vraag:

Als het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, gaat de auto-oplader dan door met opladen?

Nee. De auto-oplader merkt wanneer het apparaat volledig is opgeladen en gaat dan over op stand-bymodus. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.

Vraag:

Wordt er stroom verbruikt wanneer de oplader op de voeding is aangesloten zonder dat er een apparaat is aangesloten?

In deze staat verbruikt de oplader bijna geen stroom. Het verbruik in de stand-bymodus is 0,5W.