Blogger cooperations

What we offer

Fresh ‘n Rebel maakt mobiele accessoires voor mensen die zich graag omringen met mooie dingen. Onze producten zijn echte wannahaves. You see them = you want them!

Als je met ons samenwerkt, ontvang je de nieuwste producten die je kan showen op je blog.Contact us

Stuur ons een bericht en vertel ons wat over jezelf. Vergeet niet om relevante links naar je profielen te vermelden. We proberen om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.


Contact opnemen ›

What we’re looking for

Fresh ‘n Rebel is altijd op zoek naar enthousiaste bloggers die met ons willen samenwerken.

Ontdek je graag nieuwe, mooie accessoires en ben je goed in fotografie? Dan willen we graag wat van je horen! Het maakt niet uit of je een blog hebt over lifestyle of mode, een YouTube-kanaal of een Instagram-account. Share your story!


Bedankt!

Bedankt voor je belangstelling. We proberen om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

GET FEATURED ON INSTAGRAM

Maak een foto van je Fresh 'n Rebel-product, post het op Instagram met de tag #freshnrebel. Wij selecteren de beste foto´s voor ons Instagram account en onze website.

BLOGGER RESOURCES

Wil je schrijven over ons en onze producten, maar heb je niet de tijd en de middelen om je eigen foto's te maken? Je mag op je blog gratis gebruikmaken van onze lifestyle- en productfoto's in hoge resolutie.

Vergeet niet om een link van je blog naar onze website toe te voegen!

1RB1000 BC
1RB3000 PT
1RB4000 IN
1RB5000 CC
3EP100 CU
3HP100 CU
3HP200 IN
2UCF300 AR
2LCF150 CC

Notice: Undefined variable: popupGroupIndex in /var/www/vhosts/freshnrebel.com/www/app/views/blogger/web/index.tp on line 207